Juvederm Volite

Priznajte sa, aj vy ste dnes ráno horeli túžbou mať opäť dvadsať? Potešíme vás, neboli ste sama. Ak ste však pritom mraštili čelo, vôbec ste si nepomohli. Naopak, ste zase bližšie k jednej mimickej vráske navyše. Za vráskami stojí naša genetika, ale aj náš životný štýl. Preto plakať v 40-tke nad rozliatym mliekom, nie je správne. No vrásky sú na druhej strane našou prirodzenou súčasťou. Ak sú decentné, dodávajú nám šmrnc a výraz múdrej a zrelej ženy.

Osvedčení pomocníci

Dnes už nie je prekvapením, ak si na pomoc proti starnutiu povoláme okrem krémov a zázračných sér aj iných bojovníkov. Botox alebo kyselina hyaluronová majú svoje čaro a podľahla mu nejedna žena či muž. Botox funguje na princípe uvoľnenia svalového stiahnutia a využíva sa najmä na odstránenie „vrásky hnevu“, vodorovných vrások na čele, vejárikov pri očných kútikoch, či vrások v okolí hornej a dolnej pery. Kyselina hyaIuronová zase pomáha stimulovať tvorbu kolagénu a v kombinácii s peptidmi alebo retinolom poctivo bojuje proti vráskam. Ich účinok trvá 6 mesiacov až 2 roky, a potom je vhodné podstúpiť zákrok znova.

Nadšenie ako spoločný menovateľ

Ale tak ako veda, aj medicína hľadajú spôsoby ako boj s vekom vylepšiť a účinky procedúr predĺžiť. A tak začiatkom tohto roka prišla oficiálne do Európy novinka s názvom Juvederm® Volite, ktorá si za pár mesiacov získala srdcia nielen dermatológov, ale aj tých, ktorý omladzovaciu kúru podstúpili. A prečo? Účinky sú viditeľné už do jedného mesiaca po aplikácii a trvajú až skvelých 9 mesiacov. Už počas testovania dosiahol tento elixír na báze kyseliny hyaluronovej skvelé výsledky. Až 96 % ľudí malo viditeľne hladšiu a pevnejšiu pleť. Pokožka pôsobila rozžiarene, zdravo a bola hydratovaná. Celá báza pleť zároveň regeneruje a dodá jej elasticitu. Aj vďaka týmto skvelým účinkom je vhodná aj na oblasť dekoltu, krku či rúk.

Juvederm® Volite nájdete u nás na klinike zdravia a krásy Interklinik. A bol by hriech neskúsiť to na vlastnej koži. A to doslova 🙂

Objednať sa môžete na 02/6823 0920

www.interklinik.sk

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *