oxylifting-jetclear-spaklinik-ilustr

V oblasti svetovej kozmetickej dermatológie posledné roky rezonuje jedinečný prístroj, ktorý silným prúdom vzduchu a vody urýchľuje kinetickú energiu a oddeľuje vonkajšie vrstvy odumretej kože, pričom využíva prírodné kombinácie vody a kyslíka – JetClear.

Silné prúdenie pomáha otvoriť mikro kanály a tým zabezpečuje dodávku živinových doplnkov. Prístroj JetClear kombinuje technológiu oxydermabrázie a oxyliftingu.

Kyslíková dermabrázia / Oxy lifting je neinvazívna, bezbolestná metóda ošetrenia tváre a dekoltu, ktorá prostredníctvom tlakovej pištole a prúdu kyslíka aplikuje do hĺbkových častí pokožky účinné látky, vitamíny a liečebné séra. 95-percentný kyslík v kombinácii s kozmetickými prípravkami pleť vitalizuje a regeneruje, zlepšuje vzhľad a štruktúru pokožky.

S JetClear dochádza k rýchlejšej obnove buniek a už po prvom ošetrení je pleť mladšia, hladšia, pevnejšia, plná živín, viac hydratovaná. JetClear zasahuje do bunkovej vrstvy pokožky, ktorá si nutne vyžaduje vodu. Kyslík je účinný a preniká hlboko pod povrch kože.

  • AKO pracuje JetClear – pozrite si  VIDEO

Kyslíková dermabrázia je v podstate ako jemný peeling, ktorý dokáže liečiť linky, vrásky, matnú a dehydrovanú pleť, slnečným žiarením poškodenú kožu, akné, póry a nečistoty na koži. Dermatológovia odporúčajú absolvovať minimálne 3 – 4 ošetrenia a pre udržanie výsledného efektu je potom vhodné absolvovať ošetrenie raz za 4 mesiace.

Do 30-tich rokov života sa u človeka zníži hladina kyslíka v koži o viac ako 25 percent, do 40-teho veku človek stráca približne 50 percent kyslíka v koži, čo má za následok tvorbu vrások, tmavých kruhov pod očami a unavenú pleť. Týmto nežiaducim prejavom kože sa dá zabrániť pravidelnou kyslíkovou infúziou.

 

Vďaka kyslíku sa redukujú vrásky a tmavé kruhy pod očami, posilňuje sa imunitný systém, podporuje sa hojenie rán a jaziev, telo sa čistí od toxínov. Kyslík zabezpečuje, že telo je schopné metabolizovať a využívať vitamíny, minerály a živiny.

 

Kyslíková mezoterapia – kyslíková masáž tváre

Kyslíková mezoterapia/ Oxylifting –  je ošetrenie pre všetky typy pleti, ale predovšetkým pre unavených ľudí, ktorí majú problém s nepravidelnou pigmentáciou, sú vystavení stresu a pravidelne fajčia.

Ako funguje oxydermabrázia

Mikrodermabrázia s podporou kyslíka je veľmi podobná klasickej mikrodermabrázii s jedným rozdielom. Po procedúre oxydermabrázie sa do bazálnej vrstvy kože – pre  posilnenie celkového zdravia kože – vo forme pary “napumpuje” sérum čistého kyslíka spolu so zvlhčujúcimi a anti-aging zložkami.

Aké sú jej výhody

Tento špeciálny proces okysličenia a ošetrenia, pomáha chrániť novú, pružnú vrstvu kože odhalenú po ošetrení mikrodermabráziou. Pracuje na potlačení začervenania a podráždenia a takisto potláča baktérie spôsobujúce akné. Takýto kyslíkový proces pomáha dostať do kože anti – oxidanty a chrániť kožu pred škodlivými vplyvmi slnečných lúčov, znečisteným vzduchom a pred stresom.

Kyslíková terapia

  • zabraňuje vzniku vrások
  • zlepšuje elasticitu pokožky
  • osviežuje unavenú a bledú pleť
  • detoxikuje a očisťuje pleť
  • reguluje stav hydratácie. 

OBJEDNAJTE SA TERAZ  0905 48 08 48

 

 JetClear-oxylifting-spaklinik-ilustr

Zdroj: aurora solution – aesthetic news, spaklinik

Prečítajte si tiež: Lymfodrenáž; Razová vlna;

Túžite po pestrejších informáciách?

Spojte sa s nami:

 

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *