HealtaBeauty-dec-2014-obalka

V aktuálnom – decembrovom vydaní luxusného českého mesačníka o zdraví a kráse HEALTH and BEAUTY  si môžete prečítať profily našich dermatologičiek – MUDr. Slavomíry Feix a MUDr. Michaely Blaško

HealthaBeauty-Blaško-Feix-dec2014

 

  •  MUDr. SLAVOMÍRA FEIX – sa zaoberá estetickou dermatológiou a dermatochirurgiou. Je tvárou značky ALLERGAN a zároveň ich školiteľkou pre Slovenskú republiku. Medzi portfólio jej služieb patria: výplne kyselinou hyalurónovou, redukcie vrások botoxom, hydratácie pleti VITAL INJECTOROM, mezoterapie, niťové/ kanylové liftingy, AHA peeling, Dracula terapia či fotorejuvenizácie pokožky. Pri každom zákroku dbá hlavne na zdravie, počnúc najkvalitnejšími produktmi až po strojové vybavenie.
  •  MUDr. MICHAELA BLAŠKO, Ph.D –  sa okrem všeobecnej dermatológii naplno venuje ošetreniam estetickej dermatológie. V jej portfóliu nájdete ošetrenie výplňovými materiálmi, botoxom, prístrojové ošetrenia, ako VITAL INJECTOR, CO2 frakčný laser, ďalej novinky, ako niťový lifting či Dracula terapia. Jej mottom je: “Nemeniť vzhľad ľudí za každú cenu”, preto vo svojom remesle pracuje najmä s prirodzenou krásou a vyzdvihovaním toho najzaujímavejšieho, čo je v každom z nás.

 

 

Túžite po pestrejších informáciách?

Spojte sa s nami:

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *