zväčšenie poprsia_interklinik

Definitívne sa rozhodnúť pre nové prsia a ich zväčšenie, bolo pre mňa osobne jedno z najťažších životných rozhodnutí. Možno sa niekto na mne zasmeje, že čo už len mohlo byť také ťažké na tom, ale verte, že bolo.

Príroda mi dala do vienka veľmi malé prsia a hoci som si vždy želala mať ich väčšie, bála som sa operácie. Nevedela som si predstaviť, ako budem zvládať celý proces počas operácie a po nej. Ako prijme moje telo implantáty? Čo ak nebudem spokojná s výsledkom? Čo ak sa skomplikuje niečo počas operácie? Možno ste i vy videli televízne relácie o nevydarených plastických operáciách. Netvrdím, že ma to odstrašilo, ale aspoň som bola pripravená na všetky situácie a dalo mi to o niečo väčší prehľad, ako to bude prebiehať.

„…vedela som, že som u MUDr. Rácza v dobrých rukách.“

Keď som sa s tým zdôverila na prvej konzultácii MUDr. Norbertovi Ráczovi, len sa na mňa šarmantne usmial a s pokojným, ale rozhodným hlasom povedal: „nerobte si starosti. Urobím všetko preto, aby ste boli spokojná.“ Tá veta mi dodala odvahu a dodnes vo mne rezonuje, lebo som v tej chvíli vedela, že pán doktor Rácz má pravdu a som naozaj v dobrých rukách. Už na prvej konzultácii mi pán doktor dôkladne vysvetlil, ako bude prebiehať operácia i to, čo ma čaká po nej. Spoločne sme vybrali vhodnú veľkosť implantátu a výsledný vzhľad mojich nových pŕs mi ukázal pomocou 3D vizualizácie.

Po absolvovaní predoperačných vyšetrení a s blížiacim sa termínom operácie, som mala občas pocit neistoty a nervozity. Všetko však zo mňa opadlo, akonáhle som sa ráno ocitla na klinike v spoločnosti veľmi príjemných sestričiek i celého personálu. Od tej chvíle som sa tešila už len na jediné: ako budem odtiaľ odchádzať s prsiami, po ktorých som tak dlho túžila.

„Dnes môžem povedať, že to celé stálo za to. Prsia sú nádherné, prirodzené, presne také, aké som vždy chcela mať.“

Operácia i čas strávený na klinike mi prešiel rýchlo vďaka vynikajúcej starostlivosti a ukážkovému prístupu personálu. Kontrolná prehliadka dopadla dobre, pán doktor bol s priebehom operácie i hojením spokojný. Moje telo veľmi dobre prijalo nové implantáty a tak som sa nevedela dočkať, kedy zložím kompresnú podprsenku natrvalo. Dnes môžem povedať, že to celé stálo za to. Prsia sú nádherné, prirodzené, presne také, aké som vždy chcela mať.

Touto cestou chcem ešte raz veľmi pekne poďakovať MUDr. Norbertovi Ráczovi za jeho ústretový a milý prístup. Za jeho odbornosť a profesionalitu, s ktorou pristupuje ku svojej práci a ku každej klientke. V neposlednom rade mu ďakujem, že mi vďaka novým prsiam pomohol nájsť spokojnosť a hlavne nadobudnúť sebavedomie a pocit ženskosti.

Rovnako ďakujem i celému personálu kliniky za veľmi priateľský prístup, ktorý mi celý proces veľmi spríjemňoval. 

Adriana H.

Plastická chirurgia Interklinik, konzultácie: 02/6823 0911

www.interklinik.sk

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *