erektilna dysfunkcia

Veľa práce, meniace sa počasie, ale i bolesť hlavy – to všetko spôsobuje v dnešnej uponáhľanej dobe výkyvy nálad, ktoré majú často vplyv aj na náš sexuálny apetít. Stará známa fráza ,,dnes nie, miláčik“ sa, bohužiaľ, stala už heslom dňa nielen u nežnejšieho pohlavia, ale i u mužov. Sú však, samozrejme, aj iné príjemnejšie dni. Muž pripraví svojej milej chutnú večeru, zapáli sviečky, no a partnerka zas na seba nahodí najsexi negližé. Obaja dokonalo naladení na rovnakej vlne a vtedy…bum. Čo robiť v takýchto prípadoch a najmä keď sa problém opakuje? 

Volá sa to erektilná dysfunkcia, vyslovte to nahlas

Nemusíte sa báť vysloviť toto slovné spojenie, vhodnejším variantom ako je zakrývanie očí pred týmto problémom je vyhľadanie odborníka. Erektilná dysfunkcia je neschopnosť muža buď dosiahnuť, alebo udržať erekciu počas celej doby sexuálneho styku. Nemusíte si pred týmto pojmom zakrývať oči, vo svete existujú stovky miliónov prípadov, ktoré trpia touto poruchou. Netreba sa však vzdávať a využívať len medikamenty, ktoré, pozor, nemusia zdravotne sadnúť každému z vás, a vy si tak urobíte viac neplechy ako osohu. Existuje aj iná možnosť.

Vyskúšajte liečbu rázovou vlnou

Čím? Pýtate sa asi sami seba, lebo ste doposiaľ o ničom podobnom nepočuli. Nuž, aj toto môže byť vhodnou alternatívou, ako problém raz a navždy vyriešiť. Rázové vlny naštartujú a maximálne urýchlia samoliečivé procesy vo vašom tele. Taktiež stimulujú metabolizmus organizmu a zlepšujú prekrvenie v konkrétnom mieste, čo vedie k postupnej regenerácii a uzdraveniu tkaniva. Rázová vlna obnovuje cievy, ktorými začne akoby nanovo prúdiť krv a vy môžete začať žiť skoro nový život :-).

 Ako dlho liečba trvá a koľkokrát je potrebné sedenia absolvovať?

V prvom rade, na efektívnu liečbu je potrebné absolvovať 8 sedení, pričom odstup medzi jednotlivými sedeniami by mal byť aspoň 3-6 dní. Dĺžka jednej takejto procedúry je navyše len 10 až 15 minút. Ošetrenie je úplne bezbolestné a nemusíte sa báť ani nežiaducich vedľajších účinkov a navyše do 31. 8. 2018 ho v Interklinik máte za zvýhodnenú cenu – 4 sedenia za 499 EUR.

Objednať sa môžete na recepcii Urologie Interklinik: 02/6823 0950

www.interklinik.sk

 

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *