MUDr. Michaela Blasko_3E3E4590

Základom úspechu každého ošetrenia v Interklinik je špičkový tím odborníkov. Výnimkou nie je ani oddelenie estetickej dermatológie, ktorému šéfuje pani primárka MUDr. Michaela Blaško, PhD. Práve pod jej vedením pracuje tím špecialistiek, ktoré sa starajú o to, aby ste vyzerali prirodzene krásne, a to čo najdlhší čas. O svojich kolegyniach a filozofii tohto oddelenia vám viac povie práve pani doktorka Blaško, ktorá na klinike pracuje už viac ako 10 rokov.

Pani primárka, predstavte nám v skratke váš tím odborníčok.

Náš špičkový tím tvoria 4 doktorky seniorky a 2 doktorky juniorky, 1 skinšpecialistka a 2 dámy, ktoré sa starajú o našich klientov pri prvom kontakte. Najskúsenejšou členkou našej derma rodiny je MUDr. Renáta Valachovič. V Interklinik pracuje už 10-ty rok a výsledkom jej precíznej práce je usmiata tvár spokojnej klientky. Starnutie rieši komplexne, kombináciou rôznych metód – aplikáciou kyseliny hyalurónovej, botulotoxínumezonití. Renátka žije s rodinou v Taliansku, k nám, do Interklinik, chodí pracovať „na turnusy“ a vždy prinesie so sebou závan stredomoria, vôňu kávy a skvelú náladu 🙂

MUDr. Lucia Kolláriková sa o krásu a zdravie našich pacientok v Interklinik stará 5 rokov. Momentálne je na rodičovskej dovolenke so svojim druhým synčekom. Jej prednosťou je vynikajúca dermatoskopická diagnostika a aplikácia regeneratívnej PRP terapie.

V roku 2013 sa pridala do nášho tímu MUDr. Zuzana Rajczyová. Jej mladý vek prezrádza, že rozumie potrebám a prianiam najmä mladých dievčat a žien, ktoré so zákrokmi práve začínajú a potrebujú čo najjemnejšie a najprirodzenejšie zásahy, tzv. „zdravú prevenciu“ pred starnutím. Jej šťastné pacientky sa prezentujú prirodzeným úsmevom a hydratovanou pleťou. U Zuzky odporúčam ošetrenie Vitalinjector skinbooster alebo hydratáciu a prirodzené zväčšenie pier, ktoré patrí medzi obľúbené ošetrenia.

S MUDr. Vandou Martiškovou vyskúšate len tie najnovšie trendy! Ako bývalá „áristka“ sa nebojí okamžite zaviesť do praxe to, čo bolo len prednedávnom odprezentované ako novinka na svetovom, medzinárodnom či lokálnom kongrese. Vždy však koná s rozvahou a rešpektom k človeku, jeho koži a celkovému zdraviu. Len pre vašu zaujímavosť – pani doktorka Martišková robí aj grafický dizajn, a teda svoje estetické cítenie nevyužíva iba v oblasti dermatológie 🙂

Našou druhou perspektívnou mladou lekárkou je MUDr. Hajnalka Faragó Méry. Nechýba jej jemnocit v práci estetického dermatológa. Ak potrebujete poradiť či pomôcť s problematickou pleťou, aplikovať chemický peeling či rejuvenizovať kožu celkovo, je ten pravý odborník, ktorý pre vás pripraví účinný terapeuticko-skrášľovací plán.

Mgr. Zuzana Satmáryová je osobou, ktorá rozumie nielen koži, no dokáže nazrieť aj do duše – venuje sa regresnej terapii a je viacnásobnou svetovou šampiónkou v naturálnej kulturistike a fitness. Všetky uvedené činnosti vyžadujú plné sústredenie, obrovskú vytrvalosť a ctižiadostivosť. To sú vlastnosti, ktoré garantujú kvalitne odvedenú prácu. Odporúčam u nej absolvovať procedúru oxygeneo či laserovú epiláciu.

Naše recepčné Miška a Sofia manažujú to najvzácnejšie – čas klientov a tímu. Sú milé, ochotné, trpezlivé a skúsené. Poradia, ktorý odborník je najvhodnejší, ktorú procedúru je či nie je vhodné absolvovať vo vami vybranom termíne. Diskrétnosť a profesionalita, to sú ich prednosti.

Po vypočutí týchto slov máme chuť objednať sa k vám na konzultáciu. Ste profesionálny, milý a súdržný tím. V čom podľa Vás spočíva táto jednota a úspech?

Naša práca je aj formou umenia a ako sa vyslovil pán doktor Viktor Frankl: „Umenie je jednota v rozmanitosti.“ Rozmanitosť stimuluje výmenu názorov, ktorá vedie k najlepšiemu riešeniu. Nikto sa nemôže zúčastniť každého kongresu či workshopu, preto si účasť na nich starostlivo a s dostatočným časovým predstihom rozvrhneme, rozplánujeme a nadobudnuté poznatky si následne zdieľame formou interných seminárov a brainstormingov.

Čo je najdôležitejšie pre váš tím vo vzťahu ku klientom?

Myslím, že hovorím za všetky kolegyne, keď poviem, že je to dobro a zdravie pacienta, ale aj profesionalita a diskrétnosť.

Existuje nejaká zásada, ktorou sa pri skrášľovaní klientiek riadite? Zastávate napríklad myšlienku, že menej je viac, alebo ideu prirodzeného starnutia?

„Zdravie a veselá myseľ sú zdrojom krásy.“ My doladíme detaily. Jemne, decentne, s citom.

Interklinik oslavuje v tomto roku 25. narodeniny, vy sama na klinike pôsobíte už viac ako 10 rokov. Ako hodnotíte vývoj estetickej dermatológie za toto obdobie?

Štvrťstoročie je dlhá doba, obzvlášť pre súkromné zdravotnícke zariadenie na Slovensku. Avšak napriek relatívne mladému priemernému veku našich lekárok, spolu predstavujeme 66 rokov skúseností a tisíce spokojných pacientov. V tom je naša sila. Ja na klinike pracujem od roku 2007 a v tom čase nebolo na trhu ešte také množstvo kvalitných a bezpečných preparátov, aké je k dispozícii dnes. Za fascinujúce v oblasti estetickej dermatológie považujem to, že máme kožu a podkožie, ktoré je schopné prijať nami aplikované materiály, zžiť sa s nimi, meniť svoj tvar a objem, mladnúť.

Estetická dermatológia je forma umenia. Odborník klienta skrášľuje, ale súčasne dbá na jeho prirodzenosť. Teda, tak by to malo podľa nás byť. Stalo sa Vám, že ste odmietli vykonať niektorý zo zákrokov alebo procedúr? Prečo? Derma tím našej kliniky má svoje zásady a princípy, preto nerobíme zákroky, s ktorými sa nevieme stotožniť. Pacientov sa vždy snažíme usmerniť a poradiť im, vysvetliť, čo je reálne dosiahnuť a čo nie. Niekedy sa stáva, že pacient trvá na zákroku, s ktorým my stotožnené nie sme. Ak napriek našej snahe na zákroku trvá a ak riziká prevyšujú prínos, pacienta posielame domov. Neošetrujeme všetkých pacientov za každú cenu. Človek nie je slobodný od podmienok, v ktorých žije, ale je slobodný na to, aby k nim zaujal stanovisko.

Ste ženský kolektív a často sa hovorí, že fungovanie v ženskom kolektíve nemusí byť úplne jednoduché. Zvyknete sa stretávať aj mimo práce, trávite spolu občas aj voľný čas? To, že sme ženský kolektív, je v našom odbore samozrejmosťou. Verím, že doktorky budú so mnou súhlasiť, keď prezradím, že sme viac ako kolegyne. Voľného času máme, asi ako každý v dnešnej hektickej dobe, málo. Čas na priateľský rozhovor pri káve si ale vždy nájdeme. Je dôležité byť vyrovnaný v súkromnom i pracovnom živote, nájsť ten správny work and life balance, harmóniu, ktorú sme my našli.

Na záver máme ešte jednu praktickú otázku. Je tu jar, pomaly sa blíži aj dlho očakávané leto. Čo je podľa vás ,,must have“ pre každý typ pleti?

Až 65 % hmotnosti ľudského tela tvorí voda. Všetky fyziologické, chemické a fyzikálno-chemické procesy sa v ľudskom organizme odohrávajú v prostredí, ktorého hlavnou zložkou je voda, preto alfou a omegou pre našu kožu je hydratácia. Určite pred letom nevynechajte ošetrenie JUVÉDERM VOLITE – ide o injekčne podávaný gél kyseliny hyalurónovej, ktorý zlepšuje pleť až na dobu 9 mesiacov. Využitie technológie VYCROSS® poskytuje zlepšenie hladkosti, hydratácie a elasticity pleti. Patentovaná technológia vytvára optimálny liftingový efekt.

Estetická dermatológia Interklinik: 02/6823 0920

www.interklinik.sk

Esteticka dermatologia Interklinik

 

 

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *