juvederm volite

Je tu zima. Dni sa krátia, slnečné lúče nás hrejú čoraz menej a my nestíhame ani sledovať, ako nám čas preteká pomedzi prsty. Práca a vianočné prípravy doslova hltajú minúty, hodiny, dni nášho vzácneho času. A či chceme, alebo nie, presne tak rýchlo beží aj čas na našej tvári. Čo ale urobiť, keď vrások v predvianočnom období len pribúda?

Staré dobré vrásky

Nevypnutá pleť už nie je pre nás ničím výnimočným. Vrásky si už pomaly, ale isto našli na našej tvári svoje trvalé bydlisko a my vieme, že je čas hľadať riešenie. Naša pleť si predsa zaslúži výnimočnú starostlivosť, veď je to prvá časť tela, na ktorú padne zrak nejedného známeho už pri prvom kontakte na vianočnom punči 🙂

Riešenie

My sme ale deti šťasteny, keď žijeme v 21. storočí, kedy estetická dermatológia pokročila na takú úroveň, že nás nemusí trápiť takmer žiadna neresť našej pleti. Jedným z dôvodov nášho šťastia môže byť aj Juvederm Volite – ošetrenie, vďaka ktorému nadobudne naša pleť opäť mladistvý vzhľad. Ošetrenie Volite prinavráti vďaka nám už známej, kyseline hyalurónovej, pleti stratenú iskru a žiaru na dobu až 9 mesiacov. Ošetrenie je vhodné pre pre každého a prebieha za pomoci ultra tenkej ihly takmer bezbolestne. Navyše efekt je viditeľný už po 14 dňoch od aplikácie, tak na čo čakať?

Keď nie teraz, tak kedy?

Presne tak dámy, práve teraz je ideálny čas na to, aby vás Ježiško navštívil aj s vašim vysnívaným darčekom. Ošetrenie Juvederm Volite práve v tomto období môžete absolvovať za zvýhodnenú vianočnú cenu 500 EUR!  Šťastné, veselé a krásne Vianoce želáme!

Objednať sa môžete na: 02/6823 0920

www.interklinik.sk

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *