vianocna ponuka augmentacia

Rolničky, rolničky, ktože vám dal hlas? – ozýva sa už pomaly z každej rádiovej stanice. Vianoce sa nezadržateľne blížia a za nás môžeme povedať, že aj tie tohtoročné budú opäť plné prekvapení. Áno, aj u nás, na klinike zdravia a krásy, sme si pre Vás opäť niečo pripravili 🙂 Dlho očakávaná vianočná nádielka darčekov je tu! 

Tie netrpezlivé z vás sa dočkali a tie, ktoré sa nevedia rozhodnúť sa možno práve teraz rozhodnú. Prichádzame totiž s dlhoočakávanou ponukou augmentácie, ktorá určite stojí za vaše povšimnutie a krásny dekolt už nebudete musieť závidieť svojmu ženskému okoliu 🙂

O augmentácii

U nás na klinike máme s plastickou chirurgiou a samotnými operáciami viac ako 20-ročné skúsenosti. MUDr. Jozef Hedera a MUDr. Norbert Rácz a ich konzultačný a operačný tím sa o vás postarajú od úvodnej konzultácie, až po poslednú kontrolu. Vždy dbáme na to, aby výsledok estetického zákroku vyzeral prirodzene a aby v budúcnosti nespôsoboval klientke žiadne nepríjemnosti a zdravotné riziká. Aj preto pracujeme so špičkovými implantátmi Mentor, Motiva či Polytech. V tomto celom procese výberu nám pomáha aj 3D vizualizácia. Prostredníctvom špeciálneho programu e-Stetix lekár nasimuluje ako budete vyzerať po operácii. E-Stetix pritom využíva vaše tri fotografie (z profilu, zľava a sprava), ktoré vám lekár urobí počas konzultácie. Do niekoľkých sekúnd máte možnosť vidieť, ako sa zmení vaše poprsie. 3D vizualizácia vám skrátka uľahčí vybrať si tú najvhodnejšiu veľkosť implantátu a prostredníctvom výberu rôznych druhov oblečenia ukázať celkový vzhľad. Už samotná augmentácia, či zväčšenie poprsia sa vykonáva v celkovej anestézii pod dozorom odborníka. Po zákroku ostáva pacientka jeden deň na klinike v pooperačnej starostlivosti. Čo viac, milé dámy, čo viac?

Nové krivky aj vďaka liposukcii

Túži vaše telo po nových krivkách? Tak keď  budete písať Ježiškovi list o božskom dekolte, spomeňte aj tie 🙂 Naša vianočná ponuka totiž prináša aj Liposukciu, ktorá pomôže odbúrať tuk tam, kde šport a strava nepomáha. Samotný zákrok, prebieha buď pri celkovej anestézii alebo pri lokálnom znecitlivení – záleží na oblasti, ktorú túžite upravovať. Aj v tomto prípade je potrebná konzultácia s našimi odborníkmi, ktorí si s vami podrobne prejdu celý proces a radi zodpovedia na všetky vaše otázky.  

Prečo teraz?

Sú Vianoce a my máme pre vás darčeky, ktoré potešia oboch 🙂 Netreba však zabúdať na to, že už je december a Ježiško pomaly, ale isto, štartuje svoje sane a vyráža na cestu k vám domov. Preto neváhajte a rezervujte si termíny už teraz, kedy nájdete Augmentáciu aj Liposukciu u nás v Interklinik s vianočnou zľavou. Augmentáciu si od 10.12. – 20.12. budete môcť zakúpiť len za 2639 EUR (pôvodne 3140)  a Liposukciu máme vo vianočnej ponuke už od 26.11. – 20.12 a to 1 región už od 650 EUR (pôvodne 900 EUR). Tak Šťastné a veselé!

Plastická chirurgia interklinik: 02/6823 0911

www.interklinik.sk

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *