Že komu? Tak to skúsme takto – ,, a vyber si koho chceš, koho najviac miluješ…“. Presne tak, aj úsmev sa dá darovať ako darček tomu, koho najviac milujete. A nemáme na mysli len to, že niekoho obdarujete vašim čarovným úsmevom od ucha k uchu. Nie každý chrup je totiž na krásny široký a úprimný úsmev pripravený.

Veľa ľudí dnes trpí komplexmi menejcennosti kvôli nedokonalo vyzerajúcemu úsmevu, za ktorým stoja krivé, nerovnomerne narastené zuby, prípadne sú to momenty, kde už sa zub v ústnej dutine, dávno nenachádza… Našťastie žijeme v dobe, kedy sa ale všetko dá zmeniť švihnutím čarovného prútika!

Abraka-dabra!

Naši čarodejníci v Interklinik sa postarajú o to, aby sa z nepekného chrupu stal prirodzene vyzerajúci široký a krásny úsmev. Cesta k vysnívanému chrupu nie je dlhá a navyše je veľmi príjemná – ste totiž v rukách odborníkov, ktorým záleží na tom, aby ste sa cítili v prvom rade pohodlne. Na prvej návšteve sa tešte na konzultáciu, ale i na kompletné vyšetrenie vášho chrupu a ďasien. Odbornríci pomocou klinického vyšetrenia a panoramatického röntgenu vyhodnotia stav chrupu, vypočujú vaše želania a určite prídu s najvhodnejším možným riešením.

Najnovšie technológie

Naši zubári používajú najnovšie technológie a pracujú s najkvalitnejšími materiálmi. Vďaka tomu trvá zákrok krátko a prináša najlepší možný výsledok. Keďže je pri zavedení implantátu (a pri iných stomatologických zákrokoch) pre lekára dôležitý váš komfort, každý krok vykonávajú nielen profesionálne, ale i rýchlo a šetrne, a preto nebudete cítiť takmer žiadnu bolesť. Implantát sa používa ako náhrada zubného koreňa a je zavádzaný priamo do kosti. Teraz ste sa asi zľakli, že si do kosti nenecháte zavádzať žiadny cudzí predmet. Tak váš názor trošku pozmeníme – náhrada je zhotovená z BIO materiálu, ktorý organizmus znáša veľmi dobre, takže sa niet čoho báť. V procese hojenia prirastie kosť k implantátu, ktorý je na svojom mieste pevne zakotvený.

Dokonalý výsledok

Najmodernejšie technológie a skvelá práca našich odborníkov spejú k dokonalému výsledku. Akému? No predsa takému, že po 3-6 mesačnom procese hojenia, po ktorom vám odborníci postupne aplikujú do dutiny aj vlastný nový zub s korunkou a mostíkom, bude len ťažko možné rozlíšiť zubný implantát od skutočného zubu voľným okom. Práve precízna modelácia a dôkladné spracovanie sú zárukou toho, že výsledok býva len ťažko odlíšiteľný. Netreba sa báť ani infekcie. Implantát je počas rekonvalescenčnej doby dokonale chránený.

Skvelý tip na vianočný darček

Ak ste doteraz intenzívne premýšľali, ako obdariť vášho blízkeho na Vianoce – darujte mu krásny úsmev. Nech sa už nemusí na fotkách mračiť, či tlmiť úsmev. Prirodzene vyzerajúcim úsmevom obdarí navyše nielen seba, ale aj svoje okolie. Len teraz, v predvianočnom období, môžete využiť jedinečnú šancu, kedy za zubný implantát zaplatíte z pôvodných 800 € len 750 €. Navyše k tomuto skvelému darčeku dostanete konzultáciu od Ježiška zadarmo, tak neváhajte a vyčarujte niekomu dvojitý úsmev na perách!

Objednajte sa na konzultáciu: 02/6823 0930

www.interklinik.sk

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *