Pojem nadváha nie je dnes neznámy aj napriek tomu, že si pred ním zakrývame nielen oči, ale aj uši. Každý z nás si hneď predstaví nepekné partie nášho tela. No je pravda, že lipidov v tele sa zbavujeme len veľmi ťažko a niekedy nepomôže ani šport a zdravá strava. A tak sa utiekame k rôznym metódam, ktoré by nám pomohli…V takýchto prípadoch je nám k dispozícii liposukcia – pravá pomocná ruka, ktorá je tu pre nás aj vtedy, keď nám napriek intenzívnym pohybovým aktivitám z tuku skoro vôbec neubudlo.

Dobrý úbytok kíl nie je nikdy zlý

Azda každú z nás už niekedy trápilo nejaké to kilečko navyše, ktorého sme sa nevedeli len tak ľahko zbaviť. Vízia zeleninového šalátu a každodenného ranného behu v nás ale vyvolávala husiu kožu, a tak sme radšej vypli budík a spali o hodinku dlhšie, prípadne si na obed dopriali porciu obľúbeného perkeltu. Je však všeobecne známe, že úbytok kíl akoukoľvek formou má na náš organizmus priaznivý vplyv, tak prečo by sme si nemohli občas k úspechu dopomôcť aj inak?

Ako liposukcia prebieha a čo to vlastne je?

Odsávanie tuku patrí v súčasnosti k najvyhľadávanejším plastickým operáciám. Existuje niekoľko typov tohto zákroku. Tumescentná liposukcia je klasická forma odsávania tukov z oblastí stehien či zadku pomocou tenkých kanýl. Cez tieto odborník odsáva tuk zo spomínaných partií. Je to jednoduchý a rýchly zákrok, pri ktorom pacient necíti takmer žiadnu bolesť.

Prevratná metóda

Revolučnou formou odsávania lipidov je ale WAL – vstrekovanie malých objemov anestetickej tekutiny tlakovou pumpou vo forme tzv. vodného lúča do oblastí plánovaného odsávania tuku. Tukové bunky sa jemným prúdom tekutiny akoby zázračne vyplavia a odsajú.

Metóda WAL navyše…

…používa iba 1/3 z objemov anestetickej tekutiny používanej pri tumescentnej liposukcii, čo umožňuje odsávať väčšie množstvo tuku pri minimálnych krvných stratách. A ešte niečo. WAL patrí v súčasnosti k najmodernejším metódam v rámci liposukcie. Operácia trvá približne 1-2 hodiny a vykonáva sa v lokálnej alebo celkovej anestéze.

Kedy budem môcť svoje sexi krivky vystaviť na obdiv celému svetu?

Rekonvalescenčná doba po zákroku trvá približne mesiac, niekedy 6 týždňov. Hneď po zákroku sa oblieka na operované časti tela liposukčná bielizeň, ktorú je potrebné nosiť aspoň 5-7 dní. Potom je možné si ju vyzliecť, aby sme nechali priestor hygiene, no následne bielizeň treba natiahnuť na seba opäť, aby operované partie ostali stiahnuté a v bezpečí. Tento proces je potrebné opakovať aspoň po dobu mesiaca.

Je zákrok určený aj pre mňa?

Určite áno, ak sa nájdete v skupine žien (ale i mužov), ktoré majú problém s  mierne prevísajúcim podbruškom, prípadne oblasťou vonkajších a vnútorných stehien, vnútorných kolien, paží, a iných lokalít, je tu liposukcia pre každého, kto chce vytvarovať svoju postavu do dokonalých kriviek. Netreba si to ale pliesť s metódou chudnutia, tam skôr uspejete s tým šalátikom a ranným behom… 🙂

Objednať sa na konzultáciu môžete na: 02/6823 0911

www.interklinik.sk

 

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *