dvojita brada

Utekajte sa pozrieť do zrkadla. Usmieva sa na Vás Vaša brada? Vieme, vieme, na maskovanie nepomáha už ani dobrý rolák a nemôžete samu seba naveky klamať štýlovým šálom, do ktorého sa preventívne zababušíte až po nos. Avšak aj tomuto nedostatku odzvonilo!

Netreba sa hanbiť

Dvojitá brada, známa aj ako podbradok, nie je ničím nezvyčajným aj u ľudí, ktorí nebojujú s obezitou. Často sa s ňou stretávajú práve štíhli ľudia. Podbradok je totiž spôsobený ochabnutím svalstva, na ktoré má účinok vek a to bez rozdielu váhovej kategórie. Je taktiež dosť pravdepodobné, že tento nedostatok spôsobila genetika alebo hormonálny problém. Netreba sa však báť, oku príliš nelahodiaci doplnok sa dá ľahko odstrániť – počuli ste už o Belkyre?

Tento pojem si zapamätáte navždy!

Belkyra je nechirurgický zákrok (áno, to znamená, že pod nôž nepôjdete). Obsahuje špeciálny roztok kyseliny deoxycholovej, ktorá je prirodzenou súčasťou nášho organizmu. Tajomstvo tohto magického elixíru spočíva v tom, že znižuje množstvo tuku v oblasti podbradku a postupne ho účinne eliminuje. Po aplikovaní séra do (viac než) kritickej partie sa totiž prirodzene odbúravajú tukové bunky. Dá sa teda konštatovať, že vlastne chudnete  z tejto nechcenej časti vášho tela.

O zákroku a účinkoch

Ošetrenie Belkyra sa stáva čoraz viac populárnejším najmä u svetových celebrít, jeho tvárou sa dokonca stala jedna z popredných predstaviteliek rodu Kardashianovcov – Khloe. Nie je však tajomstvom, že aj bežní ľudia majú mindráky zo svojich fyzických nedostatkov. Preto je zákrok dostupný aj pre nás, bežných smrteľníkov.. Ošetrenie Belkyra trvá približne 40 minút a doba rekonvalescencie je len neuveriteľný jeden deň. Prvé výsledky sú viditeľné už po 2-4 týždňoch. Španovaniu brady teda definitívne odzvonilo J!

Rezervujte si svoj termín ešte dnes: 02/6823 0920

www.interklinik.sk

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *