invisalign-1

Máte medzierku medzi zubami? Niekto ju považuje za sexi, no v skutočnosti aj taká malá medzierka môže narobiť šarapatu. Lebo tak ako starneme my, tak starnú aj naše zuby. Posúvajú sa, krivia, a to najmä vtedy, ak majú príležitosť. Tá vznikne veľmi rýchlo. Chýbajúca štvorka či päťka alebo len taký nevinný zlozvyk, keď nervózne alebo z nudy ohrýzate pero. To všetko má vplyv na náš dokonalý úsmev. Lenže čo s tým?

Nie je všetko o drôtikoch

Strojčeky na zuby nie sú určené len deťom. Iste, je lepšie, keď sa s rovnosťou resp. krivosťou zubov popasujete v detskom veku. Vtedy to až tak „nebolí“ a hlavne okolo vás je ešte „X“ detí, ktoré sa usmievajú rovnako drôtikovo ako vy 🙂 Čoraz častejšie ale prichádzajú do ambulancie práve dospelí, ktorí sú denne na očiach vďaka svojmu povolaniu. Lenže usporiadaný chrup nie je len estetickou záležitosťou. Správne usporiadaný chrup predchádza aj opotrebovaniu zubov a ochoreniam čeľustného kĺbu. A ten vie poriadne potrápiť! Či už riešite estetickú alebo zdravotnú stránku, existuje viacero možností, ako si dať rady s krivými zubami.

Postavte ich do pozoru

Zašlú krásu vašim zubom môže prinavrátiť nielen fixný drôtikový strojček, ale aj jeho neviditeľná verzia. Neviditeľný fixný strojček je zapletený z vnútornej strany zubov, takže sa nemusíte báť, že pri otvorení úst vystrašíte všetkých ľudí v okolí. Podľa ortodentikov je pri určitých čeľustno ortopedických chybách dokonca efektívnejší. Jeho komponenty sú navrhnuté tak, aby vám čo najmenej prekážali pri jedení a rozprávaní.

Podoprite si ich

Druhou možnosťou, ktorú môže stomatológ špecialista zvoliť v boji s krivými zubami sú špeciálne dlahy INVISALIGN. Ich výhodou je, že sú určené pre všetky vekové kategórie, sú snímateľné a vyrobené presne na mieru, na vaše zuby podľa odtlačkov. Tieto vyrovnávače sa vymieňajú každé dva týždne a zuby sa pomaly, každý týždeň, postupne posúvajú žiadaným smerom do očakávanej pozície. Dĺžka liečby je individuálna a závisí od stavu chrupu. Je však príjemnejšia a menej zahanbujúca najmä pre dospelých. Vyrovnávače INVISALIGN sú priehľadné, takmer neviditeľné, pohodlné, vyberateľné, váš stomatológ vám ich ušije na mieru a hlavne sú účinné!

Objednať na konzultáciu sa môžete na recepcii stomatológie Interklinik: 02/6823 0930

www.interklinik.sk

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *