Krásny ženský úsmev dokáže mužom zamotať hlavu viac než čokoľvek iné. Nie každá z nás však do vienka dostala dokonalý chrup rovnejší ako plochá dráha v Žarnovici s odtieňom polárnej bielej. Ak ste sa aj vy v pätnástke pravidelne pri každom bozku vďaka plným ústam železa zachytávali o svojho frajera alebo ste svoje krivšie zúbky doteraz radšej vôbec neriešili, máme pre vás dobré správy. Ku krásnemu zdravému úsmevu sa už dnes môžete dostať aj jednoduchšie.  

Gumičky už len na zapletanie vrkočov

Éra fixných kovových strojčekov, ktorým sa podarilo zakomplexovať nejedného teenagera je pomaly ale isto za nami. Aj keď niektorí neskôr narodení klienti si na strojčekoch zakladajú svoj imidž. Napríklad v susednom Rakúsku sú schopní kvôli nim od rodičov vydrankať závratné sumy a to aj v prípade, aj keď ich vôbec nepotrebujú. A keďže majú pravdepodobne pocit, že pol kila železa v ústnej dutine nemusí byť dostatočne viditeľný, dávajú si na ne ešte aj rôznofarebné gumičky a na sociálnych sieťach pravidelne vymieňajú informácie o tom, aká farba je teraz najviac in. Ak ste sa ale rozhodli dať si zuby do poriadku vo veku, keď sa vám farebné gumičky môžu zísť akurát tak na zapletanie vrkočov vašej dcérky, určite oceníte niečo menej nápadné.

Zázračné vyrovnávače 

Pomôcť vám môže Invisalign. Americkí čeľustní ortopédi dali totiž nedávno hlavy dokopy a vymysleli prevratnú novinku v oblasti ortodontickej liečby. Výsledkom bola práve rada týchto neviditeľných snímateľných vyrovnávačov, ktoré vám vyrobia na mieru presne pre vaše zuby. Vyrovnávače si potom meníte každé dva týždne a váš chrup sa bude týždeň za týždňom posúvať smerom k dokonalosti.

Pozrite si svoj úsmev

Ako to ale celé funguje? Najskôr si zubár vezme odtlačok vašich zubov. Pomocou počítačovej technológie 3D zobrazenia potom vypracuje celý plán vašej liečby. Vďaka nemu budete môcť vidieť svoj nový dokonalý úsmev ešte predtým ako sa k nemu dopracujete. Pomôžu vám k nemu spomínané vyrovnávače, ktoré na základe 3D vizualizácie vyrobia špeciálne pre vaše zuby. Tie sa budú vďaka vyrovnávačom potom postupne posúvať až do konečnej podoby. „Čas, ktorý je potrebný na absolvovanie liečby je do značnej miery individuálny a závisí od zložitosti stavu zubov každého pacienta. Môžeme však povedať, že celková doba liečby je porovnateľná s nosením klasického zubného strojčeka a bežne trvá od deviatich do osemnástich mesiacov,“ hovorí MUDr. Dianišková z Interklinik.

Po orieškoch žiadne výčitky

Výhodou Invisalignu oproti klasickým strojčekom okrem jeho neviditeľnosti je, že si ho môžete kedykoľvek vybrať, a tak sa absolútne nemusíte obmedzovať vo vašom jedálničku a vyhradzovať si po konzumácií balíčka orieškov pol druha hodiny na večernú dentálnu hygienu. Na rozdiel od stálych zubných strojčekov nemá tiež žiadne kovové držiaky či drôty, a tak si môžete tiež odrátať čas strávený v ordinácii nekonečným nastavovaním.

 

STOMATOLÓGIA INTERKLINIK: 02/ 6823 0930

Share

4 thoughts on “Neviditeľné tajomstvo krásneho úsmevu: Invisalign

  1. Dobrý deň,
    chcem sa informovať na predbežnú cenu takéhoto aparátu po zľave, ktorú teraz ponúkate, na základe ceny si u Vás rezervujem termín konzultácie.
    Ďakujem a prajem pekný deň.
    Simonová

    1. Dobry den. mam 40 rokov. je neviditelny strojcek vhodny aj pre moju vekovu kategoriu ?tiez nikde neviem najst aspon pribliznu cenu ktoru zaplatim za cely zakrok … to je ak ratam dobu liecby 1,5 – 2 roky.
      taktiez sa chcem spytat na cenu fazetiék a tiez ako dlho vydrzia pripadne po akej dobe ich treba menit.

      dakujem za odpoved.
      silvia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *