ruky_radiesse_web

Ako bývalá modelka som vždy dbala na svoj vzhľad a starala sa o seba. Každodenné cestovanie, nekonečné fotenia a stres si však časom vypýtali svoju daň. Odrazili sa na mojom zovňajšku a ja som si akosi skôr začala uvedomovať, že starnem.

„…uvedomila som si, že popri tom všetkom som na niečo zabudla“

Starnutie znamenalo pre mňa viac, než len pribúdajúce sviečky na narodeninovej torte. Zrazu som sa cítila menej sebavedomo a neatraktívne. Začala som sa preto vo svojej modelkovskej výslužbe viac starať o svoju pleť a zmenila som tiež životosprávu. Jednoducho som si na seba našla viac času a myslím, že moja snaha priniesla svoje ovocie. Na tvári som mala zrazu menej vrások, pleť bola žiarivejšia a pevnejšia. Keď som si však raz prezerala fotky z poslednej rodinnej oslavy a zbadala som svoje ruky, uvedomila som si, že popri tom všetkom som na niečo zabudla.

Pamätám si, keď mi ako malej babička s repíkovým zábalom na rukách vysvetľovala, že ruky prezradia vek najskôr. Nech si jednoducho svoju tvár či krk hýčkate akokoľvek, ruky vás dokážu zradiť na počkanie. A mala pravdu. Pri pohľade na tie svoje a spomienke na babičkine zrnko múdrosti som sa teda rozhodla konať. Sadla som si preto za internet a intenzívne googlila. Okrem zázračných krémov, či radikálnych plastík som sa dočítala už len to, že americkí vedci vynašli liek na starnutie kože, avšak zatiaľ im zaň môžu ďakovať len laboratórne myšky a my ženy musíme stále bojovať sami.

A tak som svoje ruky vzala radšej do vlastných rúk a zašla do Interkliniku. Občas som k nim chodila na rašelinové zábaly, či protége tváre a bola som vždy veľmi spokojná. Rozhodla som sa teda poradiť radšej s nimi. Dermatológ mi odporučil injekčnú metódu Radiesse. Nechcela som nič radikálne, no zároveň som chcela vidieť výsledky a toto presne vyhovovalo mojim predstavám.

„…moje ruky razom omladli“

Zákrok trval ledva pol hodinku a výsledok bol po pár týždňoch úžasný. Moje ruky omladli, získali žiarivejší vzhľad a naopak prišli o nepekné vrásky. Pokožka na nich bola o poznanie pevnejšia a hebkejšia. Najlepšie však bolo, že to celé vyzeralo úplne prirodzene. Na Radiesse som bola približne pred pol rokom a ruky sú stále ako nové. Keď teraz vidím nejakú ženu, prvé čo spravím, pozriem sa jej na ruky a v duchu sa len usmejem, že ak tak spraví aj ona, môj skutočný vek určite neodhalí.

ESTETICKÁ DERMATOLÓGIA INTERKLINIK: 02/ 6823 0920

Zdroj: interklinik, simona b.

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *