CRISALIX-3D-Interklinik

Chcete si dať spraviť prsia alebo vyskúšať iný estetický zákrok, no hlavou vám víri milión otázok a pýtate sa samej seba, ako budem po plastike vlastne vyzerať? Hodili by sa mi viac väčšie či menšie? Je pre moju tvár estetická chirurgia tým pravým? Dosť bolo prebdených nocí, či premrhaných večerov, už si tieto otázky viac klásť nemusíte. Poznáme na ne totiž odpovede alebo lepšie povedané, e-Stetix ich pozná.

Šibnutím čarovného prútika

Crisalix je prvý 3D webový simulátor pre estetickú a plastickú chirurgiu, ktorý vám na základe fyzikálnych vlastností ľudského tela pomôže uľahčiť rozhodovanie pred operáciou, či zákrokom. Táto praktická vizualizácia vám šibnutím čarovného prútika dokáže ukázať budúcnosť a uspokojiť tak vašu zvedavosť. Tak to jednoducho chodí, my ženy sme zvedavé od prírody. Ak sa však jedná o náš budúci vzhľad a niečo, čo si vlastne kupujeme, je táto zvedavosť úplne na mieste. Aj keď si vyberáme nové šaty, najskôr si ich vyskúšame, poriadne sa poobzeráme v zrkadle, či sedia ako majú, či niekde niečo nevytŕča alebo neodstáva, skrátka, či nám seknú. Prečo si teda nevyskúšať aj nové prsia, nos, či tvár, predtým než do seba zainvestujeme?

Pár fotiek a je to

Vyskúšať si ich môžete úplne jednoducho. Stačí pár vašich fotografií a program Crisalix s nimi dokáže divy. Vezmime si napríklad také zväčšenie pŕs. Plastický chirurg spraví s digitálnym fotoaparátom niekoľko fotiek vášho hrudníka (spredu, z ľavého a pravého profilu) a následne ich prenesie do simulátora. Softvér za niekoľko sekúnd zobrazí 3D model vášho trupu. Pomocou jednoduchých ilustračných nástrojov budete potom môcť spolu s lekárom porovnávať rôzne možnosti a nájsť tak to najlepšie a najkrajšie pre vaše prsia.

Zvládne aj nos či botox

Skúsiť si môžete napríklad rôzne typy a objemy implantátov a pohrať sa aj s ich tvarom, či veľkosťou vášho budúceho košíčka.  Program vám navyše nové poprsie ukáže aj v rôznych outfitoch.
Tento nový simulačný nástroj vypĺňa technologickú medzeru v plastickej a estetickej chirurgii a výraznou mierou tiež prispieva k vyššej informovanosti a spokojnosti našich klientok. Vizualizácia augmentácie nie je jediným spôsobom jeho využitia, spektrum možností je ozaj široké. Novinkou je napríklad jeho využívanie v estetickej dermatológií “, hovorí MUDr. Norbert Rácz.

Okrem 3D vizualizácie vášho poprsia vám teda Crisalix pomôže napríklad aj, ak rozmýšľate nad krajším nosom, či redukciou vrások pomocou botoxu alebo iným skrášľujúcim zákrokom.

 

Zdroj: interklinik, mudr. hedera, mudr. racz

Spojte sa s nami!

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *