vampire-lift-ilustr

Rovnako ako Nefertiti vládla krajine, ktorá nám dala jeden zo siedmich divov sveta, Nefertiti lifting je jedným z medicínskych zázrakov dnešnej doby. Jej meno nepochybne nesie aj vďaka dokonalej kráse hladkého krku a vytvarovaných čeľustí, ktorou sa Nefertiti preslávila. Ak chcete aj vy poodhaliť tajomstvo kráľovninej krásy a najmä zistiť, ako sa k nej dá pomocou Nefertiti liftingu dopracovať, čítajte ďalej.

Keď už koža neposlúcha

Bezchybné ostré línie krku a dolnej čeľuste sú stále vnímané ako rysy krásy a mladosti. Tie však s pribúdajúcim vekom povädnú, a my zvyčajne za ochabnutosť kontúr viníme gravitáciu. Svojou troškou k tomu, že pokožka v týchto oblastiach prestáva byť napnutá a povoľuje do nepravidelných zvlnení, prispieva aj strata pružnosti jej kolagénových a elastických vlákien.

Nefertiti lifting

Botulotoxín v rukách profesionála však môže odstrániť škody napáchané časom a opäť tak prinavrátiť vašej pleti hladšie kontúry. Nefertiti liftingom vám totiž znova dokáže na tvári vyčarovať elegantné línie mladosti, a to všetko bez chirurgického zákroku. Táto terapia je ideálnou prevenciou proti vzniku vrások, ale dokáže vám pomôcť, aj ak už nejaká tá vráska vašu tvár zdobí. Je určená najmä dámam, ktoré nechcú pôsobiť po aplikácii botoxom neprirodzene.

Stačí troška botoxu

Podstata Nefertiti liftingu spočíva v aplikácii malých dávok botulotoxínu do svalu upínajúceho sa na dolnú čeľusť. Sval sa takto uvoľní, čo prispieva k sťahovaniu kože pod kútikmi úst. Následne dochádza k remodelácii pokožky a jej vypnutiu a vyhladeniu. Oblúk sánky je vlastne nanovo vyrysovaný a črty tváre a dolnej časti krku sa harmonizujú. Zákrok je bezbolestný a jeho výsledky možno prirovnať k miniliftingu.

Opakovanie je matkou múdrosti

Zhruba dva až tri týždne po ošetrení spozorujete vy aj vaše okolie zdvihnutie poklesnutých kontúr vašej tváre a čeľuste. Relaxáciou vybraných svalov sa vám tiež podvihnú ústne kútiky, vyrovnajú vrásky nad hornou perou, brade, či krku. A keďže stará múdrosť hovorí, že opakovanie je matkou múdrosti, platí to aj v prípade Nefertiti liftingu. Ak si chcete jeho efekt udržať, zákrok je potrebné opakovať približne každých tri až šesť mesiacov.

Zaujímavosť na záver

Spomínaná staroegyptská kráľovná Nefertiti, ktorá je ideálom ženskej krásy už 3300 rokov, na svojom zovňajšku tvrdo pracovala. Bola totiž prvou ženou, ktorá už v tých časoch podstúpila lifting tváre. Texty z obdobia jej života hovoria o pásikoch ľanovej látky napustených smolou, ktoré si prikladala na zátylok hlavy. Takto sa kráľovnej naťahovala koža na čele, zdvíhali kútiky jej mandľovo hnedých očí a mizli vrásky okolo nich.

zdroj: interklinik, MUDr. Feix, MUDr. Blaško

Spojte sa s nami!

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *