oxyjet

Každý z nás potrebuje priestor a čas na oddych a regeneráciu. Miestom na relax však nemusí byť len piesočnatá pláž s palmami alebo hojdacia sieť v záhrade.  Poznáme miesto, z ktorého sa vám nebude chcieť odísť. Miesto, kde budete LEN VY. Rozmaznávaná, hýčkaná, znovuzrodená a pozitívne naladená. A samozrejme krásna… V priestoroch SPAKLINIK s jedinečnou, upokojujúcou atmosférou a príjemnou vôňou sa pod rukami skúsených profesionálov budete cítiť ako v raji.

Elixírom života je kyslík

V horúcich letných dňoch, keď je pokožka nášho tela vystavená slnečným lúčom viac ako inokedy, by sme mali dbať predovšetkým na jej správne ošetrenie. Po častom pobyte na slnku, stresovom období či chorobe si naša pleť potrebuje nielen oddýchnuť, ale i nabrať energiu a dostať tú správnu šťavu. Vhodným ošetrením v takomto období je OXY JET ENERGY. Spojenie intenzívnej hydratácie a sily kyslíka urobí s vašou pleťou doslova zázraky na počkanie 🙂

Energia pre všetkých

OXY JET ENERGY uspokojí nielen všetky vekové kategórie, ale aj všetky typy pleti. Zmierňuje a vyhladzuje jemné vrásky, hydratuje, osviežuje pleť a dodáva jej zdravý nádych. Výnimočnosť tohto ošetrenia spočíva v tom, že sa kyslík dostáva hlboko do pleti, kde sa stará sa o to, aby tam kombinácia vitamínových mikrokapsulí a kyseliny hyalurónovej naplno využila svoj potenciál a pôsobila ešte efektívnejšie. Po 60 minútovej kúre budete ako nový človek. Uvoľnená, oddýchnutá a žiarivo krásna.

Nestrácajte preto zbytočne čas. V SPAKLINIK máte ošetrenie OXY JET ENERGY do 31.8.2018 v špeciálnej cene len za 59 EUR (pôvodne 90 EUR).

Objednajte sa na: 02/6823 0940

www.spaklinik.sk

 

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *