radiesse ruky interklinik

To, že dôsledky plynutia času sa prejavujú na našom tele – na jeho viditeľných aj neviditeľných častiach, ste si už určite všimli. Veľa o vás prezradí či už vaša tvár, rovnako ako váš dekolt. Hovorí sa však, že výnimkou nie sú ani vaše dve pracovité ruky, ktoré už majú toho toooľko za sebou. Domáce práce, výchova dieťaťa, či už nespočetné množstvo odpracovaných hodín v zamestnaní. Práve ruky vraj totiž prezrádzajú váš vek, a preto by ste starostlivosť o ne určite nemali zanedbávať.

Hydratácia rúk je super, ale sama o sebe stačiť nebude

Dámy, dámy…netreba sa klamať. Priznajme si, ktorá z nás nemá v kabelke balenie obľúbeného a účinného krému na ruky s efektom proti starnutiu? Pevne totiž veríme, že mastný krém urobí z našich dvoch končatín ruky dvadsiatničky, a že čakáme na zázrak, ktorý zatiaľ nechodí. Vyskúšali ste občas aj píling, zábal, či dobrú masáž? Ak nepomáha už ani to, treba uchopiť ,,šťastie“ doslova do svojich rúk a nenechať vráskam priestor, aby sa realizovali na našich krásnych rukách. Nezaslúžia si to.

Preč s rukami, ktoré prezradia váš vek!

Je tu čas na zmenu! Touto je bez pochýb ošetrenie Radiesse, vďaka ktorému začnete žiť ďalší život. Radiesse je krátky a rýchly injekčný zákrok. Tak ako nám hovorili, keď sme boli deti – len vás uštipne včelička. V žihadielku má sérum, ktorého zloženie dopomáha redukovať počet vrások na vašich rukách. Prinavracia im stratený objem, minimalizuje tiež viditeľnosť žíl a cievok, ale poskytne klientke hladký a hlavne prirodzený výsledok.

Pred absolvovaním ošetrenia by ste mali…

…poradiť sa s lekárom. Určite nepodceňte ani takýto malý a nevinný zákrok a oslovte skutočného odborníka na klinike zdravia a krásy Interklinik. Ten vás bude včas informovať o všetkých nástrahách ošetrenia, ale aj o tom, aké budú výsledky a hlavne kedy sa magické účinky zákroku dostavia. Iste vás bude aj zaujímať, koľko účinky vydržia a ako dlho budete môcť bez problémov vystavovať svoje ruky svetu na obdiv. 

Objednať sa môžete na: 02/6823 0920

www.interklinik.sk

 

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *