LPG tváre

Možno ste mali možnosť vyskúšať na vlastnej koži účinky LPG. LPG je totiž super vychytávka pred letnou sezónou v prípade, že ste nestihli posledný zápis na fitness tréningy. Poradí si s problémovými partiami a oblejšími krivkami, ktoré zväčša skrášľuje aj pomarančová koža. Ale LPG a tvár? Áno, funguje to!

Stopercentne prirodzený

Endermolift alebo LPG tváre využíva rovnaký princíp ako pri ostatných partiách, ktoré sa dajú takto ošetrovať. Neinvazívne, bezbolestne a naozaj efektívne stimuluje činnosť zdravých aj poškodených buniek v tkanivách, ktorým chýba elastín a kolagén. Pochváliť sa môže hlavne tým, že je prvou a jedinou metódou na svete, ktorá dokáže úplne prirodzene stimulovať tvorbu kyseliny hyalurónovej v pokožke. Potvrdili to aj vedecké výskumy, ktoré hovoria až o 80 %-nom náraste. A tak bez injekcií či iných invazívnych zákrokov môžete „popracovať“ na formovaní kontúr tváre a spevnení ovisnutých partií ako sú napríklad brada či dekolt.

Dva, tri, štyrikrát?

LPG nezanechá na tvári kameň na kameni. Postupne jej dodá všetko, čo jej roky odobrali. A to platí rovnako ako pre ženy, tak aj mužov. Krásne ju omladí, dodá jej svieži vzhľad, vyformuje kontúry. Je tiež účinným bojovníkom proti vráskam. Bojuje s nimi dvakrát efektívnejšie než iné metódy. Je trikrát účinnejšia na nepekné opuchy a ryhy od nosa smerom k ústam a štyrikrát spoľahlivejšia pri spevnení a pružnosti pokožky.

Pleťový fitness

Tento lifting tváre sa dá zamerať aj na konkrétne lokality – oblasť okolo očí, na vrásky, dekolt, či spevnenie kontúr. Zväčša je však vidieť výsledok už po pár sedeniach. Ošetrenie trvá 30 minút a je maximálne príjemné. Táto metóda tiež dokáže optimalizovať a dotiahnuť výsledky iných kozmetických procedúr ako je peeling, mezoterapia či botox do dokonalosti. Pleť sa dostane do skutočnej formy, a aj preto je endermolift označovaný za pleťový fitness.

Ak máte strach z injekcií či váš prah bolesti neznesie väčšie štipkanie, nehádžte flintu do žita. Myslím, že ste práve objavili dokonalý spôsob ako sa vysporiadať s časom a zemskou gravitáciou. Neváhajte, objednajte sa k nám na prvú konzultáciu. A zázraky sa môžu začať diať!

OBJEDNAŤ SA MÔŽETE NA 02/6823 0940

www.spaklinik.sk

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *