Či už horná jednotka nie je po nedávnom páde z bicykla to čo bývala, vaše zuby sa po každodennej trojitej káve neblyštia ako perličky alebo jednoducho nenarástli podľa vašich predstáv, možno ste sa aj vy rozhodli vymeniť svoj starý úsmev za nový. Ak si však nie ste úplne istá, čo a ako zmeniť a najradšej by ste videli výsledok ešte predtým ako sa vôbec usídlite v zubárskom kresle, v Interklinik vám so všetkým ochotne pomôžeme. Lepšie povedané Digital Smile Design vám pomôže.

Zuby z myší či tekutých produktov ľudského tela

Digital Smile Design je vo svete profesionálnej stomatológie najnovšou vychytávkou, ktorá sa postará o váš krásny, ale zároveň prirodzený úsmev. Vďaka analýze proporcií vašej tváre, úsmevu, mimiky a stavu vášho chrupu, s akým ste k zubárovi prišli a s akým odísť rozhodne nechcete, sa pripraví digitálny podklad a vizualizácia, ktorá ukojí vašu zvedavosť a zodpovie všetky otázky, čo vám víria hlavou. Tento koncept je v stomatologickej praxi nenahraditeľný. Kým sa totiž dostaneme k tomu, že dokonalé zuby nám budú vyrastať samé na počkanie, zubár vám ponúkne iba zázračnú tabletku, v horšom prípade pichne injekciu, asi to ešte nejaký ten piatok potrvá. Aspoň podľa najnovších výsledkov stomatologických výskumných tímov z Londýna či čínskeho Kantonu to tak vyzerá. Na výrobu zubov sa rozhodli totiž použiť tkanivo z myší či dokonca ľudský moč.

Prihliada aj na charakter osobnosti

Koncept Digital Smile Design je teda istejšou voľbou. Jeho podstatou je nielen vymakané technologické prevedenie, ale aj fakt, že prihliada vždy na charakter vašej osobnosti, ktorý hrá pri vytváraní čo najprirodzenejšieho a krásneho úsmevu veľkú rolu. Aby sme vám zmenu vášho úsmevu mohli starostlivo navrhnúť a vopred aj ukázať, spravíme pár fotografií a pomocou špeciálneho počítačového programu vytvoríme váš budúci dokonalý úsmev. Ak sa preň rozhodnete, nasledovať bude vytvorenie odtlačku vašich zubov a o zvyšok sa už postará náš stomatológ a zubní technici.

Nielen od päťky po päťku

Okrem toho, že nové zuby budú vyzerať prirodzene, budú aj plne funkčné, čo je pri takomto zákroku nemenej dôležité. „Pre estetiku ústnej dutiny sú podstatné predovšetkým zuby uložené v hornej čeľusti od päťky po päťku. Druhý dôležitý faktor je línia úsmevu, pri ktorej rozlišujeme vysokú a nízku. Benefitom konceptu Digital Smile Design je však to, že do úvahy pri samotnej vizualizácií a navrhovaní vášho budúceho úsmevu neberie do úvahy len spomínané, ale tiež charakter celého chrupu, vašej tváre a mimiky. Vďaka tomu potom pôsobí konečný výsledok tak prirodzene,“ hovorí X.

www.interklinik.sk
02/ 6823 0930

 

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *