Teplé vrecúško gaštanov zohrievajúce vaše skrehnuté končeky prstov na hlavnom námestí, naokolo stromy hrajúce tými najrôznejšími farbami a nesmelé jesenné slnko štekliace váš nos. Jeseň je krásna, naša pleť sa už však zo skracujúcich sa dní, predlžujúcich nocí a následkov, ktoré na nej stihlo napáchať ešte leto už toľko neteší. Poznáme ale spôsob, ako vyhnať jesennú únavu z tváre a dopriať pokožke to, čo si v týchto chladných dňoch zaslúži.

 

Maximálne päť minút

Je ním kyslík. Či si to uvedomujeme alebo nie, od tohto bezfarebného plynu bez chuti a vône sme závislí viac ako od čohokoľvek iného. Jesť človek nepotrebuje mesiac, bez vody vydrží tri dni, ale bez kyslíka zvládneme tak maximálne päť minút. Kyslík je zásobárňou našej energie a je tiež nenahraditeľný pre fungovanie všetkých šesťdesiatich biliónov našich buniek. Bez neho by ste nestrávili ani dnešný obed, nemohli sa spotiť v posilňovni či schuti sa zasmiať na najnovšej časti vášho obľúbeného seriálu. Závisí od neho náš život, zdravie, ale aj krása. Práve unavená, povädnutá prípadne aj starnúca pleť je slabo prekrvená a nedokáže si privádzať dostatočné množstvo kyslíka a výživných látok. Bunky sa potom nedelia tak rýchlo ako by mali, čo pleti ďalej ku kráse rozhodne nepomáha.

 

Ako bez Davida?

Ako už asi tušíte, prvou pomocou je pre takúto pleť potom kyslík. Ako ho ale do nej dostať, keď sama oň veľmi nejaví záujem a David Copperfield tiež bohužiaľ nie je váš sused či rodinný príslušník. V tomto prípade poslúži lepšie ako šikovné ruky známeho iluzionistu alebo čokoľvek iné Oxy lifting. Ide o neinvazívnu bezbolestnú metódu, ktorá využíva jednu z najmodernejších technológií bojujúcu proti vráskam a nedokonalostiam pleti, hydratujúcu pokožku a odstraňujúcu stopy únavy.

Oxy lifting dokáže pomôcť nielen vašej tvári, ale tiež krku a dekoltu. Je určený rovnako dámam aj pánom a poradí si napríklad aj s pleťou silných fajčiarov, zlou pigmentáciou pokožky či známkami únavy a stresu. Funguje úplne jednoducho. Pomocou tlakovej pištole vám do hlbších vrstiev pleti vstreknú deväťdesiat percentný nefalšovaný kyslík obohatený o účinné látky.

 

Nastenka pod bielou jedličkou

Vašu pleť to takpovediac nakopne. Vďaka kyslíku a prospešným látkam, ktoré do jej hlbších vrstiev docestovali, sa začnú bunky obnovovať rýchlejšie, tvoriť sa kolagén, pleť ostane mladšia, svieža, jasná a hydratovaná. Oxy lifting vám pomôže vrátiť zdravý vzhľad, poradí si tiež s poškodením pokožky slnkom, vyrovná suchú či mastnú pleť, zredukuje akné aj vrásky a zabráni tvorbe nových. Ošetrenie je navyše veľmi príjemné a ani výsledky na seba nenechajú dlho čakať, dostavia sa už po prvej kyslíkovej bombe.

Okrem všakovakých prospešných účinkov pre vašu pleť je tiež skvelé, že keďže Oxi lifting nie je chirurgický zákrok, nemusíte byť nadopovaná tuctom anestetík či rajským plynom a nepocítite žiadnu bolesť. Naopak, ošetrenie je veľmi príjemné, cítiť budete len jemný pulzujúci tlak. Na rozdiel od niektorých injekčných metód Oxy lifting nesparalizuje vaše mimické svaly a vy nebudete pôsobiť dojmom Nastenky z Mrázika čakajúcej tri dni pod bielou jedličkou. Naopak, vaše svaly uvoľní, pleť sa vypne a budete vyzerať prirodzene a sviežo.

02/ 6823 0940
www.spaklinik.sk

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *