Radiesse_merz_interklinik

Hádam každá z nás by v istom veku chcela zastaviť čas a zvrátiť tak proces starnutia. Niektoré sa spoliehame na najnovšie kozmetické výdobytky, iné zas na šikovné ručičky plastických chirurgov a ďalšie preventívne nerobíme radšej vôbec nič a hráme to na mŕtveho chrobáka. Ako však matku prírodu oklamať čo najprirodzenejšie a zároveň sa bez zázračného časostroja vrátiť o niekoľko rokov späť?

My chceme V!

Ak ste na svojej torte ešte nestihli sfúknuť dvadsaťpäť sviečok, nemusíte ani čítať ďalej. Jedine, ak by ste sa už teraz chceli pripraviť na to, čo vás čaká a bohužiaľ neminie. Prvé príznaky starnutia sa totiž na našej pleti začínajú objavovať po dvadsaťpäťke. Ide o vrásky, ktoré sa najskôr ukazujú ako jemné linky pri vonkajších kútikoch očí. Postupom času pribúdajú a navyše sa prehlbujú. Čo je však najhoršie, nie sú jediným prejavom starnutia pleti.

Ak si budete v dohľadnej dobe náhodou prezerať staré rodinné fotoalbumy, všimnite si fotku vašej babičky, keď bola ešte mladica a na porovnanie tiež nejakú zo súčasnosti. Určite si okrem nejakých tých vrások všimnete aj výrazný rozdiel v tvare jej tváre. Zákonitosti prírody sú totiž neúprosné – čím mladšia tvár, tým pevnejšia koža a jasnejšie definované kontúry. Tvár je v mladosti pekne súmerná a pripomína písmeno V. Postupom času však stráca objem, líca sa prepadávajú, brada ochabuje, jej spodná časť sa rozširuje a vaše mladistvé „V“ dostáva pomaly ale isto opačný tvar. A kto má vlastne toto všetko na svedomí?

A je po špongii

Vinníkov je viacero. S pribúdajúcim vekom prichádzame totiž o látky, ktoré udržujú našu pleť hladkú. Patria medzi ne kolagén, elastín a kyselina hyalurónová. Kolagén je hlavným stavebným kameňom našej pleti. Vďaka nemu je pevná a jemná. Postupom času ho však máme stále menej a menej a namiesto neho, aby nám náhodou nebolo ľúto, získame vrásky a povädnutú pleť.

Kyselina hyalurónová je zase niečo ako špongia. Vďaka svojej výnimočnej schopnosti viazať vlhkosť, dokáže nasať až tisíckrát viac vody ako sama váži, a to je už čo povedať. Niet divu, že keď je jej menej, pribúda nám jedna vráska za druhou.

Opäť rozkvitne

O čo ste však časom prišli, ani neviete ako, môžete získať späť. A teraz nemáme na mysli zázračné krémy, či iné zaručene účinné kozmetické vychytávky. Nech sa totiž dvadsaťročná herečka v reklame na najnovší zázrak kozmetického priemyslu tvári akokoľvek presvedčivo, že ona „má vlastne štyridsať a to len ten krém“, obávame sa, že to stačiť nebude.

Vaša zvädnutá pleť môže opäť rozkvitnúť aj bez všakovakých krémov či dokonca plastického chirurga. Existuje aj omnoho šetrnejšie a účinnejšie riešenie. Je ním Radiesse. Ide o maximálne bezpečný injekčný výplňový materiál, ktorý vám na počkanie vyhladí vrásky a poradí si aj s ďalšími známkami starnutia. Výsledok zbadáte hneď, ani za sebou nestihnete zavrieť dvere ambulancie a efekt bude dokonca dlhodobý. V priebehu času sa vám totiž začne vďaka Radiesse v pleti tvoriť nový kolagén. Okrem tváre pomôže aj vašim rukám a z krásnej sviežej pleti sa budete môcť tešiť viac než rok. Po tomto čase sa odporúča zákrok zopakovať.

zdroj: interklinik, medikontur, merz aesthetics

Spojte sa s nami!

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *