pred_po_premena

Ani neviem, čo dať na prvé miesto. Či moju radosť z komplimentov, ktoré dostávam, či profesionalitu a ľudskosť lekárov z kliniky zdravia a krásy Interklinik, ktorí sa o mňa starali a ja sa teraz cítim ako EVA v raji 🙂 Bol to pre mňa zážitok na celý život. Viem, že sama by som sa do premeny v časopise nikdy neprihlásila. Nenazbierala by som toľko odvahy a brzdil by ma možno strach zo zákrokov. No som vďačná mojej dcére, že rozhodnutie urobila za mňa. V mojich 47 rokoch sa znovu cítim atraktívna a veľmi ma ten pocit baví 🙂

„Teraz sa cítim ako EVA v raji.“

Keď mi dcéra oznámila, že poslala prihlášku do súťaže „Vyhraj mladosť pre svoju mamu“, myslela som si, že žartuje. No ona mi ukázala odoslaný mail. Nevedela som, či sa mám hnevať alebo tešiť. Po čase mi to vypršalo z hlavy a vôbec som sa na to nesústredila. No zrazu nám prišiel mail, že sa máme dostaviť do Bratislavy. V užšom výbere sme sa stretli tri adeptky. Každá z nás prešla konzultáciou u poroty. Po vyhlásení výsledku som zostala v šoku. Vôbec som nepredpokladala, že práve ja budem mať to šťastie a absolvujem kompletnú premenu.

Najväčšie obavy som mala z augmentácie poprsia, predsa len, ja v mojom veku, taký zásah… Bola som skrátka opatrná. Po konzultácii s MUDr. Hederom sa moje obavy naozaj rozplynuli. Jeho prístup bol ľudský, profesionálny, podrobne ma informoval o všetkom, čo ma čaká. Zákrok prebehol bez komplikácií, na druhý deň som cestovala domov. Výsledok bol a je úžasný! Po zotavení ma čakal stomatologický zákrok. Odjakživa s veľkou radosťou k zubárovi nechodím, ale nedalo sa inak 🙂 Prístup mladunkej doktorky Brockman bol skvelý, každú chvíľku sa ma pýtala ako sa cítim a či môže pokračovať v zákroku. Domov som odchádzala so super pocitom a krajším úsmevom. Na záver ma čakali zákroky u pani primárky Estetickej dermatológie, Slavomiry Feix. Ihly nie sú moje kamarátky, ale povedala som si, čo už, pre krásu sa trpí! Delí Ťa už len krok od premeny. Nakoniec to nebolo vôbec hrozné. Počúvala som pani primárku a ani som nevedela kedy, bolo po procedúrach.

„Nemusíte čakať na súťaž, urobte to sama pre seba kedykoľvek. Stojí to za to!“

Cítim sa skvelo. Bola som v rukách skvelých ľudí – odborníkov, verila som v ich šikovnosť a musím povedať, že svoju prácu odviedli perfektne, za čo im z celého srdca ďakujem. Ďakujem aj skvelým sestričkám na recepcii, ktoré boli vždy milé, ochotné a ústretové. Ďakujem mojej dcére Dominike, ktorá ma prihlásila do tejto súťaže, zamestnávateľovi, že mi umožnil časté absentovanie v práci a manželovi, ktorý ma sústavne sprevádzal na zákroky a celý čas mi bol oporou.

Z celého srdca ďakujem všetkým za zorganizovanie tohto úžasného projektu, ktorého som mohla byť súčasťou. A Vám všetkým, ktorí o zmene uvažujete odkazujem, aby ste s premenou neváhali. Nemusíte čakať na súťaž, urobte to sama pre seba kedykoľvek. Stojí to za to!

Estetická dermatológia: 02/6823 0920

Stomatológia: 02/6823 0930

Plastická chirurgia: 02/6823 0911

www.interklinik.sk

 

Share

2 thoughts on “PREMENA Interklinik | Získala som druhú mladosť, je to perfektné!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *