Koniec roka býva obdobím, kedy rekapitulujeme, čo sme stihli a čo nestihli urobiť. Iste, sú aj dôležitejšie „veci“ ako zuby, ale pamätajte na starú múdrosť, že zuby sú zrkadlom nášho zdravotného stavu. Aj preto nie je na škodu, zbehnúť z času na čas na dentálnu hygienu. Navyše, ten pocit dokonale čistých zubov, je jednoducho básnička. Ak vám medzi nesplnenými úlohami svieti v kalendári návšteva zubnej ambulancie, je najvyšší čas. U nás v Interklinik, stíhate dokonca špeciálnu akciu, ktorá zahŕňa aj bielenie zubov. A tak môžete nádielku bielej farby dopriať aj vašim zubom.

Čistiť, čistiť, čistiť. Ale správne!

Zuby by sme si mali umývať každý deň, minimálne dvakrát. Dôležité je ale akú techniku používate. Na svete totiž neexistujú dvaja ľudia, ktorí by si zuby umývali rovnako. Ak neviete, či je vaša technika správna, poradí vám dentálna hygienička. Počas toho, ako budete odovzdane sedieť v zubárskom kresle, vám ona zatiaľ profesionálne odstráni zubný kameň a povlak. Následne zuby vypieskuje mikropráškom, pričom sa vyčistia medzizubné priestory a odstránia rôzne pigmentové sfarbenia. Takéto dôkladné ošetrenie je zároveň prevenciou pred zubným kazom, zápalom ďasien, parodontózou a sfarbovaním zubov. Dentálna hygiena je tiež príležitosťou odhaliť akékoľvek poškodenia skloviny.

Na skok k žiarivému úsmevu

Od žiarivého úsmevu, ktorý osvieti aj váš vianočný stromček, vás po dentálnej hygiene delí už len krok. Dentálna hygiena je totiž pred samotným bielením veľmi dôležitá a potrebná. Ak sú vaše zuby len jemne zafarbené, pomôcť môžu známe „Whitening“ zubné pasty s mikročasticami. Účinné je tiež spomínané pieskovanie, kedy sa pigmenty zo zubného povrchu odstraňujú práškom a vodou pod tlakom. Ak to však stále nie je to, čo ste si predstavovali, prichádza na rad chemické bielenie na báze riedeného peroxidu. Toto podstatne radikálnejšie bielenie je však potrebné absolvovať pod dohľadom stomatológa. V Interklinik máme dobré skúsenosti s bieliacim gélom Poladay a Polanight určeným ako na deň, tak aj na noc. Pripravte sa na to, že spoločnosť vám bude robiť akási protéza, na ktorú si aplikujete gél . Silno si ju pritlačíte na svoje zuby a necháte ho pôsobiť 8 hodín.

Dohodnite si termín

Prvé výsledky chemického bielenia sú viditeľné až po niekoľkých dňoch. No nezabúdajte, že dôležitá je konzultácia v stomatologickej ambulancii. Aby ste stihli využiť našu kombo ponuku dentálnu hygienu + bielenie za 260 €, mali by ste sa čím skôr objednať. Odmenou pre vás bude biely úsmev pri štedrovečernom stole.

 

OBJEDNAŤ SA MÔŽETE NA 02/6823 0930

www.interklinik.sk

 

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *