browlift

Keď sa povie lifting tváre, každému je jasné, že ide o jeden alebo viac zákrokov v oblasti od nášho krku vyššie. Pre pár rokmi bola plastika a lifiting najmä doménou bohatších…a my ostatní sme im iba potichu závideli. Ruku na srdce, aj vy ste našli čo-to na svojom tele, čo by stálo za väčší či menší zásah plastického chirurga. Dnes sú podobné zákroky omnoho dostupnejšie a bežnejšie a šetrnejšie. Ak ste si pred pár minútami pri tvárovej gymnastike všimli, že vám padajú viečka alebo zatiaľ „len“ obočie, čítajte ďalej. Na svete je browlift!

„So mnou nikdy nezostarneš“

To jediné, čo si so sebou nosíme celý život a nikdy to nenecháme doma je naše telo a pokožka. Práve ona je tým prvým nárazníkom pred vonkajšími vplyvmi. Slnko, vietor či gravitácia sa na ňu podpisujú asi najviac a najvýraznejšie. Koža stráca elasticitu, naberá vrásky a často zmení svoje pôvodné kontúry poklesnutým obočím. Vedeli ste, že práve tvar a poloha obočia je často dôvodom, prečo môžeme vyzerať neustále unavení, nahnevaní alebo smutní? Dôvody browliftu teda zďaleka nie sú len estetické, ale môžu tkvieť aj v našej duši. A v neposlednom rade je tu samozrejme túžba vyzerať mladšie – veď kto by nechcel v istom veku spomaliť čas.

Pomôže browlift aj iným partiám tváre?

Operáciu horných viečok podstupujú ako ženy, tak aj mužská polovica tejto planéty. V prevahe sú však ženy, u ktorých pokles obočia spôsobujú práve pribúdajúce roky. Ak sa raz rozhodnú pre browlift, často podstúpia aj celkovú úpravu oblasti očí, keďže obočie úzko súvisí s horným viečkom. Niekedy je dokonca browliftom možné „zabiť dve muchy jednou ranou“ a korekciou obočia tak vyriešiť aj zdanlivý prebytok kože v oblasti viečka. Pozor – naopak to však neplatí. Operácia horných viečok browlift nahradiť nevie, vie ho len doplniť. Všetky plusy a mínusy korekcií je vždy dobré vedieť vopred.

Pre koho je zákrok určený?

Browlift je určený všetkým tým, ktorým poklesnuté obočie spôsobuje pri pohľade do zrkadla viac vrások ako pohody. Čo je kritériom pre podstúpenie tohto zákroku? Tým najdôležitejším je poloha obočia, ktorá by mala byť nad nadočnicovým oblúkom. Čím je poloha obočia nižšia, tým je prebytok kože nad hornými viečkami väčší a samotná korekcia nemusí priniesť želaný efekt. Preto je vždy potrebné vyhľadať radu odborníka. Zákrok si síce vyžaduje anestézu a hospitalizáciu, avšak ak sa zveríte do rúk špičkových odborníkov, ste za týždeň fit a môžete sa vrátiť spať do normálneho života – samozrejme s krajším obočím.

PRE VIAC INFORMÁCIÍ A OBJEDNANIE: 02/ 68 23 09 11

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *