Vanco_stomatolog

Náš nový kolega

„Pre lekára nemôže byť nič lepšie ako pracovať na oddelení, ktoré sa snaží neustále zlepšovať“ – to sú slová ďalšieho odborníka v Interklinik tíme, MUDr. Martina Vanča, ktorý sa po dlhoročnej súkromnej praxi v zahraničí vrátil opäť na Slovensko. Vo vodách zubného lekárstva pláva už vyše 20 rokov. So zdvihnutým prstom zakaždým zdôrazňuje, že zdravé zuby nie sú len o peknom úsmeve, ale aj o výslovnosti a najmä ich vplyve na náš celkový zdravotný stav. A to platí bez ohľadu na náš dátum narodenia.

Šéf našej stomatológie

Extrakcia, amputácia, resekcia či excízia? U nás v Interklinik nájdete nielen to najlepšie riešenie pre vaše zubné problémy, ale tiež potrebné vysvetlenia či odpovede na vaše otázky. Či už sú to jednoduchšie alebo náročnejšie stomatochirurgické zákroky – od teraz na nich u nás dohliada práve doktor Vančo. Ak si však náhodou predstavujete, že svoj pracovný čas trávi v primárskom kresle, táto predstava sa od skutočnosti líši. Ako chirurg sa totiž zdržiava prevažne v operačnej sále našej kliniky, kde sa venuje tomu, čo ho najviac baví a napĺňa. A tak je možné, že ho stretnete, keď  bude „mudrovať“ vaša osmička alebo vás potrápia nervové kanáliky, či zlomený zub. Úplne najviac ho tešia technologické pokroky, vďaka ktorým rastú nielen odborné vedomosti lekára, ale najmä možnosti liečby pre pacienta. Ako skúsený operatér má už za sebou mnoho zákrokov a je rád, že môže povedať, že kvalitná a pravidelná starostlivosť o chrup sa našťastie stáva prirodzenou súčasťou našej starostlivosti o zdravie.

 

Špecialista na implantológiu

Implantológia je najmladší člen rodiny odborov zubného lekárstva – na svete je asi od 50tych rokov 20. storočia. Získala si ho individuálnym prístupom ku každému pacientovi a rozmanitosťou postupov jednotlivých zákrokov. Všetky sú pre doktora Vanča výzvami, ktoré zakaždým rád prijíma. Na našej klinike sa venuje zavádzaniu implantátov, ktoré nahrádzajú  stratené korene zubov. Sú zhotovené z bio-kompatibilného titánu, ktorý ľudský organizmus príjma veľmi dobre. Nakoľko ide o pomerne náročný zákrok, musí mu vždy predchádzať potrebné vyšetrenie a konzultácia. Počas nej vám vysvetlíme, čo presne vás čaká a ktoré z vyšetrení budete potebovať. Jedno je však isté, zo zubárskeho kresla vstanete spokojní a plní sebavedomia.

 

STOMATOLÓGIA INTERKLINIK 02/ 6823 0930

Share

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *