Hristovski-interklinik-stomatologia

U zubára to nemusí bolieť. Naše špičkovo vybavené stomatologické ambulancie a tím vynikajúcich lekárov a sestier, vám poskytnú starostlivosť bez zbytočnej bolesti a stresu. Máme tím lekárov s dlhoročnými odbornými i praktickými skúsenosťami, najmodernejšie vybavenie a prijateľné ceny.

Vykonávame širokú škálu chirurgických zákrokov: jednoduché aj komplikované extrakcie zubov múdrosti a zalomených koreňov, odstránenie hrotu koreňa zuba a rôznych neželaných výrastkov v dutine ústnej, úpravu kostí pred protetickým riešením alebo vsadením implantátov.

Komplexnú starostlivosť dopĺňa RTG pracovisko, technológia CEREC, možnosť celkovej anestézie, endodoncia, estetická stomatológia, chirurgia, implantológia a čeľustná ortopédia.

Naša dentálna hygienička vám nielen dokonale ošetrí zuby, ale poskytne aj vašim blízkym množstvo praktických rád i postrehov, ako si udržať chrup v dobrej kondícii.

Zvláštnu pozornosť venujeme detským pacientom a ich prvému kontaktu so zubárom. Naši lekári pristupujú k ošetreniu veľmi citlivo s potrebnou trpezlivosťou a psychologicky tak, aby návšteva u stomatológa nebola pre nich stresom.

Naša klinika je vybavená najmodernejším vysokofrekvenčným RTG prístrojom a digitálnym OPG panoramatickým röntgenom. Vďaka týmto zariadeniam dokážeme zaznamenať komplexný obraz celého zuboradia, kostí, dutín, diagnostikovať všetky skryté nálezy a vytvoriť snímky potrebné k navrhnutiu plánu vašej liečby. Z INTERKLINIK odídete so zdravým žiarivým úsmevom.

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

Túžite po pestrejších informáciách?

 

Share

One thought on “INTERKLINIK Stomatológia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *